tirsdag den 12. august 2008

Tusind tak

for alle de søde kommentarer I har lagt på mit forrige indlæg. I det hele taget synes jeg, det er et skud energi at få, hver gang jeg læser de kommentarer, der bliver lagt - jeg må vist hellere blive bedre til selv at kommentere, når jeg er inde på en blog :o)

Første layout er til Karens udfordring på Scrapsisters. Kravene var lag på lag, billeder på stribe og håndskrevet tekst. Billederne er fra en fantastisk tur, vi havde i Tivoli. Nora og Søren fik hver et turpas, og så drønede de ellers rundt i næsten fem timer og prøvede alle børne-tingene. Jeg fik den ære at bære tasker og madpakker - hvor heldig kan man være.Det næste layout er også (surprise) til en udfordring. Unikhobby kører en månedlig skitseudfordring, hvor vinderen udover et gavekort til butikken også skal lave skitsen til næste måneds udfordring. Denne gang er skitsen lavet af Else Slipsager, og her er mit budTak fordi du kiggede med :o)

6 kommentarer:

Pia sagde ...

Super flotte layouts i skønne farver og flot opsætning ser godt ud med hjertet som bogstav i teksten

MH72 sagde ...

Oh yes - udfordringer :-)

Dine lyaouts er bare flotte. Jeg er vild med Tivoli overskriften...

Karen aka Lindse sagde ...

Eva du er en gudsbenådet scrapper :) VILDT flotte LO..og sejt at du har lavet "min" udfordring hehe..vi eeeeeeeelsker jo clusters, ikk?

Majer sagde ...

Uhm... nogle lækre LO's du har lavet. Der er så mange fede detaljer, at man kan blive ved med at kigge :-)

Sofie sagde ...

Pu ha, hvor er de flotte begge to! Fyldt med mange flotte detaljer og bare de lækreste farver;0)

Hege-Annie Simonsen sagde ...

Åh, så nydelige albumsider!!! Helt herlig med alle de flotte detaljene!!! :o)