tirsdag den 12. maj 2009

Men@work

Jeg har forsøgt mig med et "mande-layout". Det er ikke det jeg gør det mest i, så det var lidt af en udfordring. Men jeg har da fået foreviget det store arbejde, vi havde med at lægge tag på vores nye hus.Titlen er først blevet sprøjtet med brun glimmer mist. Så har jeg forsøgt mig med "Walnut ink crystals", nogle små brune krystaller, som opløses i vand. Tilsidst duppede jeg med lidt sort sværte. Ideen er fra en udfordring på Scrapping Outback.Håber du får en god uge :o)

10 kommentarer:

Karina sagde ...

Sejt layout! Og den måde titlen er lavet på er fed.

Tanja sagde ...

Det er et rigtig mande LO - SEJ måde at lave en titel på...
Scrapknuzz Tanja

Helle Sahl sagde ...

Super fed måde du har fået behandlet titlen på. Det ligner lidt det tagpap min mand arbejder med. Så det har i hvert fald asosiation til mænd der arbejder for mig :o)

Tonje sagde ...

Wow, denne var veldig fin! Utrolig kult med effektene på den. Nå ble jeg nysgjerrig, hva er walnut ink crystals, eller rettere sagt, hvem er det som lager det? Ble jo utrolig fint resultat av dem!

Mona sagde ...

Hej Eva.

Jeg er vild med dit mandeLO - det er altid svært med et maskuline;-)

Tak for de søde ord!!

Mona

Charlotte Ravn sagde ...

Sejt mande LO med nogle super fine detaljer

madamtridse sagde ...

Super sejt mandeLO du har lavet. Fed effekt titlen har fået, ligner gammelt metal der har ligget i ilden.Lækre detaljer :)
Du må også ha' en rigtig god uge.

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det en fedt LO!! Super flot i farver og overskrift! Du laver altid de mest lækre og specielle titler synes jeg, det er hammer godt ud

alfie sagde ...

En super rå titel. Flotte detaljer.

Cecilie sagde ...

Det ser rigtig cool ud, og din titel er da sej! Billedet ser også super godt ud - er det "bare" sort/hvidt eller har du manipuleret det på anden måde?