søndag den 14. juni 2009

Primas papir med syninger

Jeg synes, at Primas papirer med syninger er rigtig flotte, men samtidig er de efter min mening også svære at bruge. Ihvertfald svære i forhold til at pynte og kombinere med andre papirer.

Jeg har lavet to layouts der er meget ens og meget enkle, men jeg vidste ikke, hvordan jeg ellers skulle bruge papirerne.Jeg har skåret en af de syede swirler fri, så den kan gå ind over billedet.På dette layout har jeg lavet en matte af transperent malet med blå alkohol ink for at bevære det "lette" indtryk.De tre B'er - bling, blomster og blonder - kan man altid bruge :o)Håber du får en god uge, og tak fordi du kiggede forbi.

14 kommentarer:

Sarah sagde ...

Jeg synes også papirerne er virkeligt lækre - men har ikke købt dem fordi jeg ikke lige kunne se hvordan jeg skulle bruge dem.
Det er nogle rigtig fine LO's du har fået lavet.

Karina sagde ...

Rigtig søde layouts og genialt ide at skære swirl´en fra...

Pia sagde ...

super søde layouts Eva, jeg har også papirer liggende( nænner næsten ikke at bruge dem ). Jeg synes heller ikke de skal pyntes ret meget, du har gjort det rigtig smagfuldt hvor både papir og billede kommer til sin ret. Du må have en dejlig uge.

Heidi sagde ...

De er blevet super flotte og kan kun give dig ret med de 3 b`er :o)

Syntes papiret er super flot men syntes også det kan være svært at bruge og går faktisk ofte uden om sådan noget papir - måske jeg skulle prøve at komme igang ;o)

lam sagde ...

ja lækre papir og du har ret svære at bruge, nok derfor mine ikke er brugt endnu ;O)
jeg synes nu dine layouts er blevet rigtig fine

Anneke sagde ...

very beautiful layouts i see here.
wonderful embelishments aswell

Henriette sagde ...

Super fint Lo - fantastisk papir du har brugt. Tillykke med de flotte ord fra Inspirational.

Helle Sahl sagde ...

Ej, og så er du på inspirational. Flot!

TILLYKKE ;o)

Sandra sagde ...

Hej, I saw your blog on Inspirational. What a great style you have! From now on you have at least one fan in Holland! Thanks for all this inspiration!

Hälsning,
Sandra

Louise sagde ...

Woooooooooooo Hooooooooooo
I just waw you featured on Inspiration WTG!!!!!!!!!!!!!!
It was just so fab to see your Gooorgeous Creations on there!!

Lou :) X

BellaMio sagde ...

Super spændende LO!! Rigtigt spændende at se dine LO's i Inspirational, så kan de se, at vi danskere også kan!! Dejlige ord de skrev om dig!! :-)

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er de bare flotte og meget elegante! Ja det er vist svært at bruge det papir, men nu har vi jo fået god inspiration.

madamtridse sagde ...

Wow de LO's er helt fantastiske. Skønne detaljer. Super ide med at skære swirlen ud.:)

disa sagde ...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風