tirsdag den 18. maj 2010

Månedspakke - meget rød

Så fik jeg lavet lidt med maj måneds pakke fra Swirlydoos. En af de ting, jeg godt kan lide ved en månedspakke er, at jeg bliver udfordret i forhold til papir, materialer og farver, jeg ikke altid selv ville have valgt. Denne måned ingen undtagelse - der var nok lidt for meget rødt efter min smag. Men to layouts har jeg da fået lavet.

Jeg må altså snart se at få købt en ny skabelon til brug for glimmermist, da jeg efterhånden har brugt dette ur temlig mange gange.Tak fordi du kiggede forbi :o)

9 kommentarer:

Annette sagde ...

Super skønne LO du har fået lavet ud af din månedspakke. Ja, det er dejligt nogen gange at blive udfordret til at lave noget nyt. Kan godt lide alt det sorte du har brugt, det giver en god kontrast.

Majer sagde ...

Uha... jeg er jo så enig med dig... Den er alt for rød, denne gang!

Men du har alligevel formået at få lavet to lækre LO's ud af det. Det er altså et mere end mig ;-)

DianaDK sagde ...

De er da blevet super lækre begge to, er især vild med det nederste....

Jeg synes så også at nogle af tingene har skiftet farve siden sidst jeg så det, var den snor med perler ikke rød, he ?!?

Jeg har også kun een skabelon til glimmermist, måske vi skulle bytte i en periode for variationens skyld, haha !

Henriette sagde ...

To super skønne LO'er... Frækt med det sort/røde... godt at blive udfordret engang i mellem - og så med så smukt et resultat..

Heidi sagde ...

Hvor er det bare et par super gode loér du har lavet - er altså vild med uret og jo dejligt man får brugt det man har ikk ;o)

Maria Krumbæk sagde ...

lækre LOs. Jeg synes de er blevet rigtig gode selvom der er meget rød :) Så det er da fedt du lige kan blive udfordret på den måde.
Hav en god aften
Kram Maria

Engel sagde ...

Hvor er de skønne, begge to... kig op er så enkel, og flot kombination af farver... at man instinktivt ikke få øjnene fra det! Flot arbejde (med dem begge)
Håber I får en skøn Pinse i det lille hjem
Knus
Engel

Anonym sagde ...

jeg synes det røde er smadder flot :o)
jeg er også glad for min månedspakke, får mange ting jeg ikke selv ville have købt, men finder ud af jeg ikke kan undvære ;)

Pia sagde ...

de layouts er kanon lækre , flot med det røde og så mange søde detaljer, rigtig flotte og ja det er godt at blive udfordret med nye farver.