torsdag den 16. september 2010

Indbrud

Vi har haft indbrud. Føj for pokker, hvor er det ubehageligt. Det skete for 1½ uge siden og de tog bl.a. vores PC og kamera (derfor har jeg ikke har de store muligheder for at blogge). Imod alle odds så har politiet fundet vores computer! Den har vi nu fået tilbage og dermed også alle vores billeder, dokumenter og hvad man ellers har liggende på sådan en. Jeg er ligeglad med alle de andre ting, de har taget bare jeg har fået vores billeder tilbage.

Da jeg ikke har kamera til at tage billeder af nye layouts, vil jeg i dette indlæg vise et par layouts, jeg på et tidspunkt lavede til en artikel om glimmermist på Scrapsisters, men som jeg ikke har vist på bloggen endnu.

På dette layout har jeg kommet nogle rubons på inden, jeg sprayede med glimmermist.


Efter at have sprayet rullede jeg en køkkenrulle henover. På den måde fjerner jeg (det meste af) den glimmermist der har ramt rubons.


På det næste layout har jeg sprayet glimmermist på et screen print fra Hambly. Her har glimmermisten svært ved at fæstne på lysekronerne.


Og så et lille closeup.


Tak for besøget :o)

12 kommentarer:

rhh sagde ...

aj, det er altid ubehageligt med indbrud - men godt I fik reddet jeres billeder. Vi har nu 2 gange haft uheld med en ekstern harddisk der er død - så jeg sad forleden og sorterede og fandt ud af hvad vi egentlig havde og nu bliver alt lagt 2 steder, og den ene skal så "ud af huset" er min plan
og i øvrigt et rigtig flot lo

Pia sagde ...

Sikke en ubehagelig oplevelse men jeg er enig i at det værste er hvis alle billeder var væk, godt at pc'en vendte hjem igen. Det er et super lækkert layout, flot design

Majer sagde ...

Øv hvor ubehageligt!! Men super at I har fået jeres computer tilbage. Det er så ærgeligt at miste alt det der ligger på ens computer.

10na sagde ...

Ej, hvor grimt. Det er aldrig rart når fremmede har været rundt og rode i ens hjem. Håber du og din familie er OK. KH 10na

Annette sagde ...

Ej for pokker da - hvor ubehageligt. Men hvor skønt at i har fået jeg computer og alle billleder m.m. tilbage. Håber ikke i havde for mange "nye" billeder på kameraet.
SUPER skønne LO du igen har lavet.

Charlotte Ravn sagde ...

Føj da hvor ubehageligt med indbrud, vi har også rigtigt mange her i kvarteret for tiden! :( Men hvor er det godt, at du har fået dine billeder igen!
Super skønne layouts, jeg er vild med det øverste!

Engel sagde ...

Kære Eva. Skønne sider begge to... og fin detalje med den lille flaske med indhold..!
Og sikke en grim oplevelse... men dejligt at høre, at billederne er retur i sikker behold... Husk at købe en stak cd'ere og tag backup af dit billedarkiv...! Du ved jo ikke, om maskinen er blevet behandlet ordentligt... (eller f.eks. går ned pga. fugt eller anden overlast!)
Håber du og dine får en skøn weekend!
Knus
Engel...

Heidi sagde ...

ej for den da for en grim fornemmelse - uha kan sætte mig ind i Jeres sted - sender varme tanker til Jer

Susanne Meltesen sagde ...

Ej - det er simpelthen SÅ grimt med indbrud. Har selv været der en gang. Men så pokkers heldigt, at du fik alle dine billeder igen...

Og så er det jo bare nogle oven ud lækre layouts du har lavet. Er vildt fascineret af det sidste - med 4 billeder, pynt - og alligevel så meget white space. Lååååve it... ;o)

madamtridse sagde ...

Øv det var da en ubehagelig oplevelse. Men det var da dejligt at høre at I fik jeres bærbar tilbage igen.
Kanon lækre LO's du har lavet. Super opsætninger i begge.
Du må ha' en rigtig skøn uge.

lam sagde ...

Sikken en ubehagelig oplevelse , men hvor er det godt at høre a ti har fået pcen igen. Sikken nogle fede layouts

Cecilie sagde ...

Det var da vidunderligt at politiet har fundet jeres pc igen. Det er jo ubetaleligt med billederne!

Smukt layout som altid, Eva.