onsdag den 28. august 2013

Art journaling

Igen i år deltager jeg i et art journaling kursus, der hedder life book og som løber hele året. Det er fyldt med en masse lækre lektioner af mange forskellige dygtige mixed media mennesker.

Jeg får ikke lavet så mange af lektioner i år, hvorimod jeg sidste år fik lavet de fleste. En af de lektioner jeg dog har fået lavet er undervist af Dina Wakley.

Jeg elsker art journaling, ud over at lege med en masse lækre ting får man også nogle tanker bearbejdet. Det kan både være gode og dårlige tanker, uanset hvad kommer jeg altid ud af en art journaling proces en lille smule rigere end før jeg gik i gang.

Laver du mon art journaling?

6 kommentarer:

Skrapsak sagde ...

Jeg har også forsøgt mig med art journaling. Du har ret i at det kan være med til at bearbejde tanker. Jeg vil gerne lave mere, så jeg må jo bare igang.

lam sagde ...

cool side. Jeg er endnu ikke selv sprunget på bølgen, tror jeg har rigeligt med PL

Maryann Laursen sagde ...

Nej jeg har aldrig kommet så langt endnu, men jeg har vist også gang i rigelig, så må hellere styre mig lidt og erkende, at man altså bare ikke kan det hele, hvor gerne man end vil he he. Men dit er rigtig fint og super fint at du føler du endda får bearbejdet en masse tanker også.

kortmager sagde ...

skønne side du har lavet! Art journaling giver bare så mange muligheder. Jeg begynder ofte på et stk. papir, fordi jeg har en ide og vil se, om det kan lade sig gøre - og så bruger jeg det til andet en art journaling... Så min bog er ret blank endnu :-).

nedergaard sagde ...

Jeg laver ikke sådan noget, men det er super flot det du har laver her.

God aften!!!

Heidi Elkjaer sagde ...

Wauw! Eva, den er bare vildt lækker :) Vist alt for længe siden jeg har været forbi her.