søndag den 18. maj 2014

Project life - lavet en side om

Denne PL side blev vist hos Picturing the world i torsdags.

Jeg har gjort noget, som jeg ellers ikke har gjort før, og som jeg havde lovet mig selv, at jeg ikke måtte - jeg har pillet en PL side fra hinanden og lavet den på ny. Jeg blev irriteret hver gang jeg bladrede forbi siden, så til sidst pillede jeg alle billeder af, smed papir og pynt ud og startede forfra. Resultatet blev denne side - 2. uge af januar 2014.


Jeg har brugt PL kort fra Midnight Edition, mønstret papir fra Pink Paislee og nogle super lækre PL overlays fra Becky Higgins.


På billedet her over har jeg brugt et overlay med teksten "This is so you", og herunder er der en stjerne og nogle hvide linjer på. Jeg pynter både over og under overlayet, og på nogle af dem sidder billedet ovenpå og på andre sidder billedet under. Jeg har sat overlayene fast med hæftemaskine.


Titlerne Menu, Bif og Blad er lavet med mistable alfabet fra Heidi Swapp, hvor jeg har mistet med sort og så står bogstaverne tilbage hvide.


Jeg har pyntet med enamels fra My minds eye, træpynt og guldkamera fra Studio Calico, lidt sort glitter tape og en udklippet fjer fra et papir fra Chick tags.

Har du prøvet at pille en PL side fra hinanden?

3 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Rigtig flot side!!
God aften.

Maryann Laursen sagde ...

Flot og lækker side, du har lavet her.

Jytte sagde ...

Wauw ... lækker side med smukke detaljer ... sørme ligefør vintage-pigen her får lyst til at lave PL :D