søndag den 5. oktober 2008

Gamle layouts i nye omgivelser

Så er oktobermåned i gang og dermed er min tid som september måneds gæsterdesigner hos Scrapsisters forbi. Det var sjovt at prøve, at dejligt at folk ville "lege med" - det er et super hyggeligt forum, med meget inspiration og gode artikler fra magasinet.

Her er nogle at de layouts jeg lavede, mens var gæstedesigner.
Det første er af min lille sovende datter - tænk at hun kan se så blid ud ;o)Og så et lille detalje-nærbillede


Næste layout er efter opfordring/udfordring fra Else. Vi er i gang med at sætte hus i stand - hvilket vi har været i 1½ år efterhånden...
Men det går da fremad. Vi er godt i gang med det indvendige, men mange vil nu nok stadig korse sig, når de ser, hvad vi har tilbage af arbejde.Titlen er af chipboard, som jeg ikke har gjort noget ved, og blonden er en jeg fik fingre i til Scrap-a-mania.


Og til sidst lige et close up af mit forsøg med maling og bobleplast.

Denne måneds gæstedesigner hos Scrapsisters er Karen. Hun laver de for lækreste layouts i både papir og digi. Så følg med og se, hvad hun finder på - det kan kun blive godt :o)

6 kommentarer:

Ingun sagde ...

Nydelige lo er du lager.

Karina sagde ...

Fantastisk inspiration, vi har fået af dig, mens du var gæstedesigner på scrapsisters. Tak for det. Du laver sådan nogle spændende detaljer på dine LOer.

Heidi sagde ...

super flotte loér du har lavet - fuldt ellers spændende med i scrapmagazinet med de hus projekt så kom gerne med flere lo a det- syntes det var super spændende ;o)

Pia sagde ...

Jeg er vild med din stil, så meget at kigge på og mange lækre detaljer og hvor er den udklippede fugl sød. skøn inspiration

Charlotte Ravn sagde ...

Ja de ligner engle når de sover de kære små, hvor er hun kær! Jeg har enormt mange sove billeder af min søn fra han var lille! Mon det var fordi det var det eneste tidspunkt han var rolig eller mon det var, fordi jeg synes det var så dejligt når der endelig var ro? hihi
Super flotte layouts du har lavet, de er jo lige i min yndlings stil begge 2! Kanon lækre detaljer, som bare går op i en perfekt enhed!

MH72 sagde ...

Hold da op hvor er dit Our Home layout flot - wauw!!!