tirsdag den 6. januar 2009

Cybercrop og månedspakke

I lørdags var der cybercrop hos Scrapsisters. Jeg sad sammen med min svigerinde Katrine og scrappede hele aftenen. Jeg fik lavet tre layouts i det hele, bla. de to følgende, som også har det tilfælles, at de er lavet af materialer fra min første månedspakke fra Kenner Road. Jeg faldt over hjemmesiden tilfældigt og blev meget inspireret af flere af designerne. Det er første gang, jeg har tilmeldt mig en scrap-måneds-pakke, så er jeg lidt spændt. Men første pakke var i hvert fald et stort hit :o)

Første layout var til en udfordring, der skulle indeholde en takketale. Jeg valgte at takke min kære datter for de udsøgte "måltider" hun nyder at lave til os.Næste layout er med billeder fra da Nora fik sin første cykel. Hun var ellevild!Fortsat god dag, og tak fordi du kiggede forbi :o)

9 kommentarer:

Karina sagde ...

Flotte layouts. Jeg kan godt lide det rå look med det lyserøde. Jeg kan se at kittet er fra USA og billigt, men måtte du så betale tiold i DK.

Helle Sahl sagde ...

Flotte layout. Kreative og modige og samtidig meget afdæmpet og behagelig for øjet. Meget interessante detaljer.

Charlotte Ravn sagde ...

De er så flotte begge to og du har bare din helt egen fantastike stil.
Det ser spændende ud det link til månedspakker.

Pia sagde ...

Rigtig flotte layouts, er vild med den lidt rå stil, skønne farver

Majer sagde ...

Fede LOs du har fået lavet. Den månedspakke ser ret spændende ud. Synes dog at selv hjemmesiden er lige uoverskueligt, men smutter nok en tur derind igen, for at kigge på den månedspakke :-)

Trine Emdal sagde ...

Du fik da lvet nogle super lækre ting i lørdags super skønne..

madamtridse sagde ...

Det er nogle rigtig flotte LO's du har lavet. Nogle skønne detaljer, og fed opsætninge. Jeg er vild med at du bruger pap som bagrund. Det skal jeg huske. :)

troll13 sagde ...

Wow, de er skønne begge to. Lækre detaljer du har lavet.
Jeg har valgt at give dig en Award, så kig på min blog ;o)

Anja/M&M sagde ...

Jeg er vild med din helt unikke stil. Elsker den måde du får mikset det rå med et par feminine detaljer og de afdæmpde farver, der lige får tilført en pangfarve.
Jeg vil helt sikkert lifte din ide med at lave et layout på pap.
Tak for inspirationen her på bloggen - jeg glæder mig til at følge med i 2009.
Mange hilsner Anja