mandag den 13. april 2009

Udfordring med 15 spillekort

Scrapsisters har igen trukket en sjov udfordring op at hatten. Først skulle man trække 15 spillekort, tage et billede af dem og sende det til Scrapsisters.

Her er hvad jeg trak


Dagen efter kom en lang liste hvor alle 52 kort var lig med et krav til pynt, opsætning, farve eller teknik. Og så var det ellers bare med at gå sine 15 kort igennem og finde ud af, hvilke krav man skulle efterleve for at lave sit layout. Som udgangspunkt skulle man bruge ét billede.

Jeg skulle følgende:
Ruder - mønsterpapir og karton: gule nuancer + en valgfri farve.
Klør - pynt: rubons, punchinella, blonde/bånd/snor, metal, journaling spot, blomster, bling.
Hjerter - teknik: embossing, pen og så en frit valg (jeg valgte at rive kanter)
Spar - opsætning: overskrift på min. 3 ord, et billede i midten, minimum en cirkel.

Og sådan endte mit layout med at se ud


Jeg river og sværter stort set på alle mine layouts, men da jeg ikke havde trukket "sværte-kortet" så valgte jeg at embosse alle de revne kanter med klar embossing.Jeg var ret heldig med at trække både blomster, bling og blonder - 3B'er der næsten altid er tilstede på mine layouts :o)Da jeg først havde overvundet, hvordan jeg skulle klare mig uden at svært kanterne (som jeg "klarede" ved at embosse), så var den største udfordring faktisk, at billedet skulle sidde lige i midten. Utroligt hvad der kan give en grå hår i hovedet.
Håber du har haft en god påske :o)

6 kommentarer:

Pia sagde ...

Uh ja ikke sværte kanter det er slemt men dit layout ser kanon ud, lyder som en rigtig sjov udfordring, øv at jeg ikke havde fulgt med i timen.

madamtridse sagde ...

Ej hvor er det nogle utrolig lækre LO's du har fået lavet. Mange skønne detaljer.
En kanon god udfordring. Smart hvis man løber tør for ideér. :)

Karina sagde ...

Fedt layout. Det var en sjov og anderledes udfordring. Jeg nåede ikke at være med denne gang, da jeg var på ferie uden net ; )
Flot ny header, du har lavet også.

Tanja sagde ...

Spændende udfordring med kortene - det er der da kommet et rigtig flot LO ud af...
Mange lækre detaljer... :o) :o)
Scrapknuzz Tanja

lam sagde ...

Hvor er det bare blevet flot og meget elegant. Kan godt forstå du havde svært ved ikke at sværte kanterne. Jeg havde samme problem og valgte som dig at bruge embossing i stedet.

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor blev det bare godt Eva, selv uden sværte. Ja jeg klarede jo ikke opgaven, for jeg blev nødt til at distresse mine kanter, for at kunne holde ud at se på mit LO...hihi. Men en kanonsjov udfordring var det!