søndag den 8. marts 2009

Digi-crop

Sidste weekend var der digi-crop hos Scrapsisters, som blev hosted af Karen og Diana. En af udfordringerne gik ud på, at man skulle lifte et af værterne bestemt layout og dreje det 90 grader. Samtidig skulle det handle om en fysisk ting, der betød meget for en. Og så skulle der være knapper og sting.

Jeg valgte at tage et billede af min vielsesring. Jeg har selv designet den og en veninde (som har egen smykkeforretning - men ingen hjemmeside) har lavet den.

Credits: Jen Wilson: papir og syning. Christine Renee: glimmer, knapper og blonde. Kate Hadfield: hjerter. Vinnie Pearce: splatter brush.
Håber du får en god uge :o)

7 kommentarer:

Kornum sagde ...

Det er sååå flot det lo og en smuk
ring du har , kan god forstå du tog
den som dit valg :)

Tanja sagde ...

Hvor er det bare et rigtig flot LO - jeg er vild med at det er hold i dæmpede farver...
Kanon FLOT ring... :o)
Scrapknuzz Tanja

Jette / ma11edina sagde ...

For det første er det en rigtig flot ring - helt unik ;-), og dit LO er så flot i farverne og med det røde touch...den lille taleboble med hjerter er bare sød ;-)

madamtridse sagde ...

Wow det er utrolig smuk og unik ring du har designet.:)
Digi-LO'er er utroligt smukt. Jeg kan godt lide den effekt med at du har lagt 2 billeder sammen.:) Sødt med hjertet i tænkebobbelen.:)

Karina sagde ...

Både smukt ring og layout. Du kan bare det der.

Heidi sagde ...

super flot lo - og et skønt billede.. den ser bare så flot ud din ring og må være skønt at vide der ikk er et par der har et sæt magen til ;O)

alfie sagde ...

hold op hvor er det lækkert dit lo - ja også din ring:)