søndag den 1. marts 2009

På nettet igen

Jeg har fået anskaffet mig en netværks-USBnøgle (eller hvad det hedder), så jeg kan komme på nettet igen indtil TDC kommer på banen. Utroligt så afhængig man bliver af at det internet.

Vi er nu færdig med at flytte vores ting fra den gamle lejlighed (og garage og kælderrum) over i vores nye hus. Nu lever vi så i flyttekasser, men det er forhåbentlig kun et par uger endnu. Det værste er næsten, at jeg ikke kan finde alle min scrappeting :o/

Men jeg kan vise et layout, som jeg lavede for et par uger siden. Det var til februarudfordringen på Scrapbook Queen 2009. Det gik ud på at lave et layout, hvor man skulle bruge alle regnbuens farver. Desværre fik jeg ikke uploadet inden tidsfristen (havde ikke lige overvejet, at jeg ville være uden netforbindelse et stykke tid), så nu må jeg bare følge med i resten af udfordringerne fra sidelinien.Et detaljebillede for at vise, at jeg HAR brugt alle regnbuens farver, da det ikke er så tydeligt, på det første billede.Tak fordi du kiggede forbi - håber du får en god uge :o)

7 kommentarer:

Majer sagde ...

Ej Eva, hvor er det ærgeligt at du er ude af konkurrencen pga. manglende internetadgang :-(

Det er ellers en rigtig god måde du har løst opgaven på. Rigtig lækkert LO.

Henriette sagde ...

Super flot LO - ærgeligt du ikke fik det på til tiden ..Kan især godt lide den lille blomsterdetalje - der skal jo tit ikke så meget til.. :O)

Jette / ma11edina sagde ...

God fornøjelse med den fortsatte indflytning ;-)
Det var da ærgerligt med det manglende upload....for sikke et fantastisk LO og kanon løsning af opgaven....genialt ;-)....må være lidt af en prøvelse med alle de farver, men her er det jo bare prikken over i´et!

lam sagde ...

Hvor er det dejligt enkelt og så alligevel med detaljer, man kan gå på opdagelse i.
Ærgeligt med konkurrencen, men sådan går det jo nogen gange

Helle Sahl sagde ...

Sikke en sjov "lille" ide for jeg var helt tæt på før jeg scrollede ned og fangede ideen. Sidder og smiler!

Og nydeligt er det sørme også.

BellaMio sagde ...

Sikke et LO, det er sååå flot!! Håber det går godt med at pakke ud.., det er jo noget af et projekt!! Uha ja.., det er svært at undvære Internettet, når man først bruger det!!

MULTISCRAP sagde ...

Hej Eva,

Dejligt at se dit LO... :-)
Superflot er det - ærgerligt at det glippede med at få det uploadet inden deadline.

Men, så håber jeg at du rigtig nyder at have ekstra tid til at få dit nye scrapværelse indrettet - og du er jo altid velkommen til at lege med og sende mig et link til dine løsninger.

Tillykke med indflytningen