tirsdag den 3. marts 2009

Familien i fokus

Hver måned har Karen en udfordring på Scrapsisters. Februar måned bestod i at hente inspiration i nogle farverige billeder, hun viste. Der ud over skulle man tage udgangspunkt i et ord, som man ville have i fokus i 2009.

Her er mit bidrag.Mit ord for 2009 er "Familie". Den er blevet temlig forsømt de sidste par år, fordi vi har skulle sætte hus istand. Men nu er vi flyttet, og der skal andre boller på suppen :o)Layoutet er noget anderledes end det jeg plejer at lave. Det er lavet af materialer fra en månedspakke fra Kenner Road.Og så var jeg endda så heldige at vinde udfordringen, som består af en præmie fra Paperfarm - jubiii :o)
(PS det var lodtrækning ;o)

9 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Jeg er altid imponeret over detaljerne i dit scrap, og det er skægt at se hvordan du får lavet ting at udforske, i en hel anden farvestil. Jeg kan godt forstå du vandt. Det er helt fantastisk.

Jette / ma11edina sagde ...

Og tillykke med LOét. Det er virkelig lækkert og specielt, meget anderledes end du plejer ;-). Men det er måske også noget af det, der sker når man får månedspakker. Rigtig smart måde at sætte farver på, og holde "familien" samlet og i fokus i den ene side ;-)

Anne Bente sagde ...

ejjj total lækker og kreativ lo du der har lavet.

Karina sagde ...

Super flot sat op!!!
Flot farvespil.

lam sagde ...

Hvor er det bare cool. Jeg er vild med mixet af farver, mønstre og pynt. Opsætningen er for lækker

Kit sagde ...

Super dejligt LO .. fede farver og super cool at billederne er mindre end man almindeligt ville, så al dimsen bliver en del af motivet ..... god fornøjelse med 2009, det lyder som om det tegner som et dejligt år ;) knus fra Kit

Sarah sagde ...

Tillykke med "sejren". Det er et rigtig flot LO i flotte farver og med mange fine detaljer...

madamtridse sagde ...

Jeg kan godt forstå at du vandt. Det er utroligt flot LO du har lavet. Jeg er vild med opsætningen og med at du har samlet billederne. Det understreger titlen:) Skønne farver og pynt.

Anonym sagde ...

Super lækkert og originalt lo. Tillykke med præmien.